2015-07-30 - Driving Průhonice

Ačkoli minule se nám na drivingu v Průhonicích nijak extra nelíbilo, povedlo se mi opět pořídit 400 míčků za 300 Kč, což je bezkonkurenční cena. S vědomím, že driving je v Průhonicích v takovém stavu, že se na něm dají trénovat jen dlouhé rány, jsme míčky zakoupili. Tentokrát jsme na jejich využití měli více času, takže jsme si jejich počet rozložili do dvou návštěv.

Během první návštěvy jsme si vyzvedli jen polovinu míčků, ono jich 100 už je docela slušná porce, hlavně když se na každý musíte pekelně soustředit. Pozoruji, že postupně ubývá vyloženě pokažených ran, začíná se mi dařit i docela dobře mířit, problém zůstává vzdálenost - sedmičkou železem bych měla být schopná hrát nějakých 110 - 125 metrů, ale přes 100 se dostanu jen výjimečně.

Stav drivingu se od minula nezměnil, ale zapamatovala jsem si, jaké má provozovatel fotky na webu a pokusila se pořídit podobné. Hlavně jsem cíleně šla po dvou písečných bunkerech. Ten jeden jsem našla v dost zajímavém stavu, na místě toho druhého je jen hromada čehosi zakrytého plachtou. Vyrobila jsem čtyři „porovnávací fotky“, jsou níže na konci a kliknutím na ně je lze trochu zvětšit. Vlevo je vždy fotka z jejich webu, vpravo ta moje.